NO i 3 boda

05_11_2011
NO i 3 boda

U utrobi stadiona još su se zbrajali rezultati prvih demokratskih izbora za sedam članova Nadzornog odbora <strong>Hajduka</strong>, a igrači su se na terenu u susretu s Varaždinom pokušavali vratiti na drugo mjesto s kojeg ih je dva dana prije gurnuo Split pobjedom kod Intera...

U utrobi stadiona još su se zbrajali rezultati prvih demokratskih izbora za sedam članova Nadzornog odbora Hajduka, a igrači su se na terenu u susretu s Varaždinom pokušavali vratiti na drugo mjesto s kojeg ih je dva dana prije gurnuo Split pobjedom kod Intera. Unatoč rezultatu 3:0 publika nije imala prigodu uživati u nogometu pa će utakmicu vjerojatno pamtiti samo po povratku Drage Grabrića na poljudski travnjak.

Publika će utakmicu vjerojatno pamtiti samo po povratku Grabrića

I Hajduk i Split sedam su bodova udaljeni od prvog mjesta - nakon reprezentativne pauze Hajduk će u subotu u goste Lokomotivi, a Splitu dan ranije u goste dolazi prvoplasirani Dinamo.

Pogledajte album utakmice na Poljudu!


U noći izabran NO

U noći su objavljeni rezultati izbora za sedam članova Nadzornog odbora. Navijači su odlučili da to budu: Josip Paladino, Šime Luketin, Branka Ramljak, Vjekoslav Hrabar, Nikola Koceić Bilan, Ljubo Pavasović Visković i Ante Majić – odluku sada treba potvrditi Gradsko vijeće.