Zakoračite kroz Bolonju i prašumu

02_11_2011
Zakoračite kroz Bolonju i prašumu

Množe se emisije za mlade u eteru HR Radio Split... Četvrtkom poslije 20h zakoračite Kroz Bolonju i prašumu pa se kroz informiranje, iznošenje mišljenja i postavljanje pitanja upoznajte sa splitskim studentskim životom. Slušaju one vas, ali <strong>slušajte</strong> i vi njih!

Množe se emisije za mlade u eteru HR Radio Split... Četvrtkom poslije 20h zakoračite Kroz Bolonju i prašumu pa se kroz informiranje, iznošenje mišljenja i postavljanje pitanja upoznajte sa splitskim studentskim životom.

Marina, Mia i Pinija  - ekipa koja vas vodi kroz Bolonju i prašumu

Kroz razgovore u studiju, javljanja u emisiju i intervjue sa studentima prethodne tri emisije dale su odgovore na pitanja - što je s besplatnim obrazovanjem, koji su novi sustavi određivanja školarina i zašto se ukidaju mogućnosti plaćanja u ratama; znate li uopće tko je rektor; kako pobjeći na fakultet u inozemstvo i dobivaju li stipendije isključivo najbolji studenti. Podijelila se i pokoja ulaznica za koncerte i predstave jer čak i studentski mozak treba redovitu dozu predaha.

Tri studentice, Mia Vuco, Marina Osmančević i, dobro znani glas iz emisije Info zona na radiju, Pinija Poljaković, ovog četvrtka će pričati o hrani u menzama i problemima s pokaznim kartama koji redovito prate studente s pogrešnim boravištem. Rado će poslušati i vaše sugestije, ideje i prijedloge... pišite im na [email protected] ili ih lajkajte na Fejsu.


Slušaju one vas, ali slušajte i vi njih na 101, 102 i 104.5 MHz ili preko linka!