Porazom Dinama Hajduk treći?

30_10_2011
Porazom Dinama Hajduk treći?

Splitu je u Zagrebu uspjelo ono što mu nije u utorak u kup susretu – pobijediti Zagreb pa je nakon ovog kola ponovno bodovno <strong>izjednačen</strong> s Hajdukom. Ovisno o rezultatima idućeg kola, Split bi pobjedom nad Dinamom možda mogao zaslužiti ili učvrstiti drugo mjesto na tablici.

Na sjeveroistočnoj tribini još je trajala prigodna koreografija povodom 61. godišnjice osnutka Torcide, a Inter je već vodio 0:1. I bakljadom u 61. minuto navijači su mogli proslaviti samo svoj jubilej, ništa više, jer Hajduk je gubio 1:2 i nije uspijevao realizirati česte prigode pred vratima Intera.

Još je trajala prigodna koreografija, a Inter je već vodio 0:1

Splitu je u Zagrebu uspjelo ono što mu nije u utorak u kup susretu – pobijediti Zagreb pa je nakon ovog kola ponovno bodovno izjednačen s Hajdukom. Prije reprezentativne pauze Hajduku u goste dolazi Varaždin, a Split ide u goste Interu. U 15. kolu Hajduk ide u goste Lokomotivi, a u Park mladeži dolazi Dinamo. Ovisno o rezultatima idućeg kola, Split bi pobjedom nad Dinamom možda mogao zaslužiti ili učvrstiti drugo mjesto na tablici.

U albumu pogledajte kako je slavila Torcida...