Posao u Europskom parlamentu

24_10_2011
Posao u Europskom parlamentu

Grupa Progresivnog saveza socijalista i demokrata (S&D Grupa) u Europskom parlamentu objavila je natječaj za rad u Tajništvu sa sjedištem u Bruxellesu. U opisu posla je praćenje rada parlamentarnih odbora, savjetovati te pomagati članicama i članovima Grupe...

Grupa Progresivnog saveza socijalista i demokrata (S&D Grupa) u Europskom parlamentu objavila je natječaj za rad u Tajništvu sa sjedištem u Bruxellesu. U opisu posla je praćenje rada parlamentarnih odbora, savjetovati te pomagati članicama i članovima Grupe u njihovim parlamentarnim aktivnostima.

Proces odabira kandidata temeljit će se na kvalifikacijama i intervjuu. Najuspješniji kandidat ili kandidatkinja bit će primljen u radni odnos na određeni rok od 6 mjeseci, s maksimalnom mogućnošću produženja ugovora do 3 godine.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati su: hrvatsko državljanstvo, završen sveučilišni studij, radno iskustvo u struci u minimalnom trajanju od dvije godine, dokazanu sposobnost obavljanja konceptualnih i analitičkih zadaća, sklonost timskom radu multinacionalnom okruženju, dobro poznavati funkcioniranje političkog sustava Europske unije i Republike Hrvatske. Nadalje, izvrsno se služiti hrvatskim jezikom, temeljito poznavati jedan od radnih jezika Grupe (engleski, njemački, francuski, španjolski) te dobro poznavati drugi radni jezik Grupe, dok će poznavanje dodatnih stranih jezika bit prednost.

Rok za slanje životopisa i zamolbe na engleskom ili francuskom jeziku je do 28. listopada 2011. godine.

www.socialistsanddemocrats.eu