Vrući studeni u Spaladiumu

23_10_2011
Vrući studeni u Spaladiumu

Koncertna sezona u Spaladium areni nastavit će se prvog petka u studenom uz Parni valjak, zatim dolazi Zvonko Bogdan, održat će se i koncert Klape u Spaladiumu, a pivska turneja dovodi Bajagu i Jelenu Rozgu.<strong> Vrhunac </strong>ponude je dugo očekivani splitski koncert TBFa...

Koncertna sezona u Spaladium areni startala je humanitarnim koncertom za djecu Afrike, nastavila se gostovanjem Hladnog piva, a nakon Europskog prvenstva u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom koje se održava do 29. listopada, nastavit će se prvog petka u studenom (04.11.) kada u goste dolazi Parni valjak koji će upravo iz Splita zaprašiti još jednu turneju nakon one (neuspješno) oproštajne 2005. godine.

Nakon Hladnog piva koncertna sezona nastavlja se Parnim valjkom

Iduće subote (12.11.) legenda starogradske pjesme, Zvonko Bogdan, nakon 31 godine dolazi u Split sa svoja 23 tamburaša. Vrhunac koncertne ponude studenog je ujedno i vrhunac promocije albuma Pistaccio Metallic – 18.11. je na rasporedu dugo očekivani splitski koncert TBFa.

Posljednjeg studenog petka (25.11.) održat će se koncert Klape u Spaladiumu koji će okupiti klape od juga, preko Dalmacije, otoka, Primorja, dubokog zaleđa do Zagreba i Kvarnera, a posebni gosti su Oliver i Meri Cetinić. Dva dana kasnije (27.11.) pivska turneja u Spaladium dovodi Bajagu i Jelenu Rozgu – izvođače koji su ove godine već zabavljali splitsku publiku.

Pivska turneja u Spaladium dovodi Bajagu i Jelenu Rozgu

Za 2012. godinu (23.01.) je već najavljeno gostovanje ruskog državnog baleta na ledu, St. Petersburg State Balett On Ice Theatre, s predstavom Uspavana ljepotica te Europsko prvenstvu u malom balunu Futsal. Najbolji europski malonogometaši prvu će utakmicu odigrati u Splitu koji će biti domaćin skupine u kojoj igra hrvatska reprezentacija.

Obnovite neka sjećanja fotografijama:

Jelena Rozga, 11.02.'11.
Bajaga i Instruktori, 18.03.'11.
5 dana života, 04.01.'11.
Hladno pivo, 14.10.'11.