Za promociju (is)koristi web

16_10_2011
Za promociju (is)koristi web

Fesbaš i Sjenaš Toni Tabak u utorak će održati <strong>predavanje</strong> o web marketingu na kojem će predstaviti nekoliko kratkih, jednostavnih i efikasnih metoda za promoviranje putem Interneta. Svoje predavanje smatra iznimno korisnim za mlade koji tek kreću u poduzetničke vode...

Fesbaš i Sjenaš (FESB-ovac i član udruge Sveučilište u sjeni) Toni Tabak u utorak će održati predavanje o web marketingu na kojem će predstaviti nekoliko kratkih, jednostavnih i efikasnih metoda za promoviranje putem Interneta.

Novo predavanje u prostoru Info zone - o web marketingu

- Predavanje sam koncipirao tako da bude razumljivo i onima koji ne znaju ništa o informatici i marketingu, ali žele plasirati svoje proizvode i usluge na tržište. Vjerujem da će zanimati i one koji dobro znaju što je web marketing, jer ću govoriti o najnovijim tehnologijama u ovom području – najavio je Toni svoje predavanje koje smatra iznimno korisnim za mlade koji tek kreću u poduzetničke vode.

Prošetajte s Tonijem kroz kratki opis interneta, pogledajte kroz prizmu statističkih podataka o broju internet korisnika i njihovim aktivnostima, zagrijte se uz optimizaciju web stranica za tražilice i doživite revoluciju uz najnovije, genijalne tehnologije koje omogućavaju oglašavanje kroz društvene mreže, tokove informacija, video i pisanog sadržaja. Sve to, a i puno više, u utorak, 18. listopada, u 18 sati u Info zoni!