Dugi rukavi i -4

16_10_2011
Dugi rukavi i -4

Dvadesetak tisuća dugih rukava na tribinama i tri gola u osječkoj mreži na prvoj burovitoj ovosezonskoj utakmici u prohladnoj subotnjoj noći. Konačnih 3:1 dopustilo je pad igre pri kraju <strong>utakmice</strong> i uvježbavanje nove pjesme na tribinama. Pogledajte album s Poljuda!

Dvadesetak tisuća dugih rukava na tribinama i tri gola u osječkoj mreži na prvoj burovitoj ovosezonskoj utakmici u prohladnoj subotnjoj noći. Hajduk je od prve minute krenuo dobro organiziranim napadima te je poveo već u 10. minuti golom Vukušića koji je do kraja prvog poluvremena morao još jednim golom vratiti Hajduk u vodstvo. Konačnih 3:1 dopustilo je pad igre pri kraju utakmice i uvježbavanje nove pjesme na tribinama.

Tri gola u osječkoj mreži na prvoj burovitoj ovosezonskoj utakmici

U idućem kolu Hajduk bi se već u petak nakon gostovanja kod Lučkog mogao približiti na samo bod razlike od Dinama koji u subotu igra s Rijekom, nakon pokušaja spašavanja europske sezone u domaćoj utakmici s Ajaxom. Split se porazom u Rijeci odvojio od Hajduka na minus tri boda te prekinuo niz od pet pobjeda. U idućem kolu u goste mu dolazi Istra 1961.

Pogledajte album s Poljuda!