Kvizanje dok je Liga prvaka

13_10_2011
Kvizanje dok je Liga prvaka

Dok se još zbrajaju pozitivni dojmovi prvog izdanja i češkaju glave zbog dva pitanja na koja nitko nije točno odgovorio, vrijeme je za popunu slobodnih mjesta drugog izdanja Kvizanja koje će prvi i posljednji put terminom prkositi Ligi prvaka – <strong>znalci </strong>će u tome prepoznati priliku.

Dok se još zbrajaju pozitivni dojmovi prvog izdanja i češkaju glave zbog dva pitanja na koja nitko nije točno odgovorio, vrijeme je za popunu slobodnih mjesta drugog izdanja Kvizanja koje će prvi i posljednji put terminom prkositi utakmici Lige prvaka (barem prvom poluvremenu) – znalci će u tome prepoznati priliku.

Pobjednici prvog Kvizanja u Zoni - Jadran, Marina i Ivan

Koliko se dobro pripremilo prvih pet ekipa možda ne potvrđuje činjenica da su svi znali koji je dio tijela osigurala njemačka manekenka Heidi Klum, no iznenađuje da nitko nije zaboravio koji je element uz kisik najrasprostranjeniji u Zemljinoj kori...

Klikaj i prosljeđuj link infozona.hr/kvizanje i požuri skupljati ekipu - devetnaesti dan listopada je dobar za kvizanje, ali ne i za prijave... Pobjednicima i ovaj put pripada Algoritmov poklon bon u iznosu 200 kuna i tri Profilove knjige po izboru!

infozona.hr/kvizanje