Klikni pa slušaj, zovi i gledaj

13_10_2011
Klikni pa slušaj, zovi i gledaj

Treće izdanje festivala Dani Nove Glazbe, Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, događanja u zatvorenom,&#160; dvije ulaznice za koncert Gustafa... Surfaj internetom i slušaj Info zonu na<strong> radiju</strong>, a nakon nje poslušaj i pogledaj, kako zvuče i izgledaju Špurijusi.

Info zona na radiju ovog petka ugošćuje Mirelu koja će najaviti treće izdanje festivala Dani Nove Glazbe koji će se održati u Gradskom kazalištu lutaka od 19. do 21. listopada.

Dado Lelas će pričati o Međunarodnom danu borbe protiv siromaštva te kako će ga 17. listopada obilježiti udruga Most koja brine o splitskim beskućnicima.

Iako jesen još uvijek dopušta pokoju večer na zidiću, organizatori su se potrudili da ovaj nadolazeći vikend i tjedan obiluju događanjima u zatvorenom o kojima više možete saznati u rubrici Nemoj sidit doma! pa odabrati nešto za sebe i društvo. Svoje sretnike će čekati dvije ulaznice za koncert Gustafa u O'Hari u srijedu. Natječaja i poziva nikad nije manjkalo, pa tako neće ni ovaj put!

Surfaj internetom i slušaj Info zonu na radiju, a nakon nje ostani na valovima Radio Splita i poslušaj, ili putem video web streama i pogledaj, kako zvuče i izgledaju Špurijusi koji gostuju u emisiji Demobox.

Sve što trebaš je - ovaj link!