Zatresi obruč kad je rođen Petrović!

05_10_2011
Zatresi obruč kad je rođen Petrović!

Nakon što je prošle godine obnovila igralište OŠ Dobri te organizirala košarkaški<strong> turnir</strong>, ekipa Tvornice ideja Split poziva ljubitelje ulične košarke da na dan rođenja Dražena Petrovića ponovno zatresu obruče. Nagrada za pobjednike je 500 kuna uz bogate sponzorske nagrade...

Nakon što je prošle godine obnovila igralište OŠ Dobri te organizirala košarkaški turnir, ekipa Tvornice ideja Split poziva ljubitelje ulične košarke da na dan rođenja Dražena Petrovića (22. listopada) ponovno zatresu obruče.

Natjecatelji će se održavati u dvije kategorije, do 16 godina i stariji od 16 godina, a nagrada za pobjednike svake kategorije je 500 kuna uz bogate sponzorske nagrade. Novost turnira je posebno natjecanje u gađanju trica. Kotizacija po ekipi je 120 kuna, a sve dodatne informacije dostupne su na broj mobitela 097 705 7772 i na mailu [email protected].

Ovogodišnji turnir financijski je podržalo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i igrat će se pod parolom Reci NE dopingu u športu. U organizaciji će sudjelovati i udruge ANST 1700 i Liga za prevenciju ovisnosti projektom Anabolic-Diabolic kojemu je cilj promocija uloge sporta u prevenciji korištenja dopinga kod mladih.

facebook.com/streetball.split