Hajduk Split 21 21

02_10_2011
Hajduk Split 21 21

Do četvrte uzastopne prvenstvene pobjede nogometaši Splita došli su nadigravši Zadrane u Parku mladeži pa su nedjelju dočekali na drugom mjestu, a u nastavak prvenstva će uči bodovno <strong>izjednačeni</strong> s Hajdukom. Album iz Parka mladeži je u galeriji ;)

Do četvrte uzastopne prvenstvene pobjede nogometaši Splita došli su nadigravši Zadrane u Parku mladeži pa su nedjelju dočekali na drugom mjestu, a u nastavak prvenstva će uči bodovno izjednačeni s Hajdukom.

Zadrani smatraju da je drugi gol postignut iz zaleđa

U ovom kolu oba splitska kluba imaju priču o prvom i drugom poluvremenu. Split je u prvom napadao i prijetio Zadru, no tri gola je postigao tek u drugom poluvremenu. Zadrani su poraz  ublažili jednim golom pred sam kraj utakmice. U nedjeljnoj utakmici Hajduk je u prvom poluvremenu kontrolirao igru i zabio gol, a onda je u drugom poluvremenu neugodno iznenadio padom u igri te dopustio Karlovčanima da izjednače i Hajduk zaustave na 21. bodu.

Nakon reprezentativne stanke Hajduku u goste dolazi samo -3 boda udaljen Osijek, a Split ide u Rijeku koja teče sredinom tablice.

Album iz Parka mladeži je u galeriji ;)