Prijavi se: Kvizanje u Zoni

26_09_2011
Prijavi se: Kvizanje u Zoni

Od prve listopadske srijede u Info zoni kreće sezona kvizova znanja. Algoritam je osigurao vrijedne nagrade, <strong>pitanja </strong>će<strong> </strong>pripremati profesori nominirani za NajProfesora, a o odgovorima će razmišljati svi zainteresirani koji su dovoljno hrabri i mlađi od 30 godina.

Misliš da dovoljno znaš? Dovedi svoje znanje na tanak led! Od prve listopadske srijede u Info zoni kreće sezona kvizova znanja koji će se do kraja godine održavati svako četrnaest dana.

Algoritam je osigurao vrijedne nagrade za pobjednike pojedinačnih kvizova, a još vrjednije za pobjednike finala sezone. Zanimljiva i tematski šarolika pitanja pripremat će profesori nominirani za NajProfesora u izboru kojeg je prošle akademske godine organiziralo Sveučilište u sjeni. O odgovorima će razmišljati svi zainteresirani koji su dovoljno hrabri i mlađi od 30 godina.

Kvizanje u Zoni svako dva tjedna - prijavi ekipu!

Natjecateljska ekipa mora imati dva ili tri člana, a kviz se igra u dva kruga. U prvom krugu svaka ekipa bira ponuđene odgovore na 25 postavljenih pitanja te dvije ekipe sa najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem odgovaraju na 10 pitanja bez ponuđenih odgovora. Ekipa s najviše točnih odgovora osvaja nagradu te ima priliku sudjelovati u finalu sezone.

Prvo kvizanje na rasporedu je već 05. listopada od 20 sati. Na [email protected] pošalji ime ekipe, broj mobitela te imena i prezimena članova ekipe i započnite pripreme za večer znanja, dobre glazbe i zabave ;)