Slušajte, pjesnici i fotografi

23_09_2011
Slušajte, pjesnici i fotografi

Ovog petka u emisji Info zona na <strong>radiju </strong>poslušajte razgovor povodom projekta <em>100 000 pjesnika za promjenu</em>. Također će se slušatelji podsjetiti na skori kraj natječaja za postav šestog izdanja izložbe fotografija splitska.tiramola... Slušaj Info zonu na radiju!

Ovog petka u emisji Info zona na radiju poslušajte razgovor s Irenom Delongom iz udruge Riječilište povodom projekta 100 000 pjesnika za promjenu koji će u slavljenju poezije s ciljem ukazivanja potreba za društvenim i političkim promjenama ujediniti Split sa pjesnicima cijelog svijeta. Također će Ivan Kaštelan slušatelje podsjetiti na skori kraj natječaja za postav šestog izdanja izložbe fotografija splitska.tiramola kojom će u prestižnom galerijskom prostoru Fotokluba Split u Marmontovoj ulici, priliku za promociju svog talenta dobiti nekoliko desetaka mladih neafirmiranih autora i autorica.

Kao i prethodnih sezona rubrika Nemoj sidit doma! informirat će mlade o događanjima u Splitu i okolici. Aktualni natječaji i pozivi odabrani u rubrici Natječi se! motivirat će vas na promociju svojih talenata, razvijanje vještina i cjeloživotno obrazovanje...

Svakog petka, poslije 19 sati, zavrti na 101, 102 ili 104.5 MHz ili klikni ovaj link i - slušaj Info zonu na radiju!