Promoviraj se mukte

18_09_2011
Promoviraj se mukte

Približavanjem jeseni organizacije započinju s upisima i primanjima novih članova i korisnika te ne bi trebali izostaviti kvalitetnu promociju. U rujnu i listopadu splitski.portal - split.com.hr svim neprofitnim organizacijama nudi besplatno višednevno korištenje <strong>oglasnog</strong> prostora...

Približavanjem jeseni organizacije započinju s upisima i primanjima novih članova i korisnika te ne bi trebali izostaviti kvalitetnu promociju što svakako podrazumijeva oglašavanje na internetu koje karakterizira brzina širenja i prilagodbe informacija.

U rujnu i listopadu splitski.portal - split.com.hr svim neprofitnim organizacijama nudi posebnu ponudu - besplatno višednevno korištenje oglasnog prostora. Dovoljno je na [email protected] poslati kratki opis organizacije, banner dimenzija 300x250px u .jpg, .gif ili .swf formatu te preporučeno vrijeme prikazivanja bannera. Uredništvo portala će sukladno mogućnostima i uzimajući u obzir djelovanje organizacije odrediti dinamiku prikazivanja bannera.

Neovisno o ovoj ponudi splitski.portal će i dalje pratiti rad organizacija civilnoga društva te posebno promovirati djelovanje mladih i za mlade. Podsjećamo i na mogućnosti besplatne najave u kalendaru događanja, distribucije promotivnih materijala, promocije djelovanja putem emisije Info zona na radiju u programu HR Radio Split te korištenja opreme i prostora Info zone. Više informacija osim putem maila dostupno je na www.infozona.hr.