Korak po korak: nauči plesati

15_09_2011
Korak po korak: nauči plesati

Bezbroj puta bili ste gost na svadbama i sličnim zabavama i prvo što ste primijetili tokom večeri je da većina uzvanika stalno sjedi za stolom. Jedini razlog je neznanje plesnih koraka i nepoznavanje ritmova. To jednostavno možete promijeniti ako odlučite <strong>upisati</strong> tečaj...

Bezbroj puta bili ste gost na svadbama i sličnim zabavama i prvo što ste primijetili tokom večeri je da većina uzvanika stalno sjedi za stolom bez volje i želje da uživaju u plesu iako je atmosfera svečana, a glazba poziva na ples.

Jedini razlog je neznanje plesnih koraka i nepoznavanje ritmova. To jednostavno možete promijeniti ako odlučite upisati tečaj standardnih (engleski i bečki valcer, foxtrot, tango), latino-američkih (jive, rumba, cha-cha-cha, samba) i disco plesova u plesnom klubu Korak po korak.

Od ove godine škola plesa će se odvijati na dvije lokacije:

1. RESTORAN BOLERO: Početak tečaja 19.09.2011. (ponedjeljak) u 20:30
LOKACIJA: Velebitska 125, 21000 Split (poslovna zgrada Belvedere)

2. RESTORAN FABULA: Početak tečaja 20.09.2011 (utorak) u 20:30
LOKACIJA: Zrinjsko Frankopanska 64, (prostor se nalazi u restoranu Fabula u sklopu Globus centra na Poljudu)


Tečajevi se održavaju dva puta tjedno (sat poduke traje sat i trideset minuta). Cijena tečaja je 220 kn mjesečno, 400 kn za dva člana obitelji ili parove, 200 kn za učenike i studente.

Plesni sastanci znače ujedno i satove zabave i druženja u kojima se sklapaju trajna prijateljstva i veze, te s nemalim ponosom možemo reci da su mnogi od njih završili i brakom.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele naučiti plesati, vole druženja uz muziku, ples, zajednička druženja i izlete neka nam se priključe u radu plesnog kluba.

Po do sada pokazanom interesu evidentno je da će i ove godine na plesu biti upisan jako veliki broj pripadnika ljepšeg i nježnijeg spola. Nadamo se da još uvijek ima muškaraca željnih druženja, uživanja u super glazbi i vježbanja plesnih koraka s partnericama! Ako se prepoznajte u ovom tekstu učinite taj sitni koračić i pridružite nam se na plesnom podiju. Sigurni smo da nećete požaliti!

Više informacija

Web: www.korakpokorak.net
Mob: 095/905-4567 ; 099/598-7366
e-mail: [email protected]

sponzorirani članak