Berlinale Talent Campus

13_09_2011
Berlinale Talent Campus

Berlinale Talent Campus kroz predavanja, radionice, praktičnu edukaciju i slično osigurava platformu za svježa gledišta, traženje suradnika i razgovor o novim trendovima u suvremenom filmu i mediju... Prijave su otvorene za studente i mlade profesionalce.

Berlinale Talent Campus okuplja mlade i iskusne talentirane stručnjake te im kroz predavanja, radionice, praktičnu edukaciju i slično osigurava platformu za svježa gledišta, traženje suradnika i razgovor o novim trendovima u suvremenom filmu i mediju.

Deseto izdanje Berlinale održat će se od 11. do 16. veljače 2012. godine, za vrijeme trajanja 62. međunarodnog filmskog festivala u Berlinu. Programi Talent Campusa održavat će se na engleskom jeziku, a prijave su do 05. listopada 2011. godine otvorene za studente i mlade profesionalce s područja scenaristike, dokumentarnog filma, produkcije, režije, kamere, glume, montaže, filmske kritike, distribucije, oblikovanja zvuka, glazbene kompozicije, umjetničkog oblikovanja i produkcijskog dizajna.

www.culturenet.hr