Hajduku bod i gnjev

29_08_2011
Hajduku bod i gnjev

Ponovno je Tomasov zabio na samom početku utakmice, no Split je izjednačenjem smirio euforiju. Neisključivanje igrača Splita, nedosuđeni jedanaesterac i poništen gol, ali i <strong>loša </strong>igra - Hajduk su pred derbi sa Dinamom udaljili na -5 bodova od prvog mjesta. Pogledajte foto i video!

Ponovno je Tomasov zabio na samom početku utakmice, zapaljene su baklje i na okolnim zgradama, no Split je izjednačenjem brzo kaznio jednu od prvih Hajdukovih pogrešaka i smirio euforiju. Izgledalo je da bi se gradski derbi mogao pretvoriti u utakmicu bogatu golovima i lijepom igrom, no na trenutke i pretjerana agresivnost Splitovaca i nekoliko sudačkih pogrešaka navukli su nervozu i izvan terena. Izostala je tako dobra atmosfera i na do posljednjeg mjesta ispunjenim tribinama.

Hajduk - nezadovoljan suđenjem, ali i igrom (foto:M.Prgomet)

Neisključivanje igrača Splita, nedosuđeni jedanaesterac i poništen gol, ali i loša igra - Hajduk su pred derbi sa Dinamom udaljili na -5 bodova od prvog mjesta. Split će u idućem kolu, nakon reprezentativne pauze, u Varaždin.


Pogledajte album!