Pošalji fotografije na .tiramolu!

25_08_2011
Pošalji fotografije na .tiramolu!

Šeste godine zaredom vjerojatno je dovoljno reći - splitska.tiramola, otvoren je natječaj fotografija! U još jednom jesenskom izdanju, ponovno u prestižnom galerijskom prostoru Fotokluba Split, priliku za promociju svog talenta dobit će nekoliko desetaka <strong>mladih </strong>neafirmiranih autora...

Šeste godine zaredom vjerojatno je dovoljno reći - splitska.tiramola, otvoren je natječaj fotografija! U još jednom jesenskom izdanju, ponovno u prestižnom galerijskom prostoru Fotokluba Split u Marmontovoj ulici, priliku za promociju svog talenta dobit će nekoliko desetaka mladih neafirmiranih autora i autorica.

Imaš dobru fotografiju? Pošalji je i ti na splitsku.tiramolu!

Vjerujemo da su rijetki oni kojima treba napomenuti da se na natječaju ne traže (nužno) fotografije nečijih mudanti, ali ni tiramola – kao i svake godine, tema je slobodna, važan je samo dobar moment, a najvažniji (ne)otkriveni talent. Prodrmajte elektrone u memorijama, probudite i zaboravljene i one nedavno zabilježene piksele splitskih ulica, ljudi, životinja, koncerata, plaža, stanova... Izaberite svojih 5 najboljih fotografija te ih u što većoj rezoluciji, uz ime, prezime, godinu i datum rođenja te broj mobitela i nazive fotografija do kraja rujna 2011. pošaljite na [email protected] ili dostavite na CDu u Info zonu.

Ovakva prilika za promociju dobrodošla bi i onima koji se samo osjećaju mladima, no zbog financijskih i prostornih ograničenja i ove godine je gornja dobna granica postavljena na 29 godina. Stručni žiri će i ove godine među stotinama fotografija izabrati onih nekoliko desetaka koje će sredinom listopada biti u postavu izložbe 6. splitska.tiramola.

6. splitska.tiramola u 6 točaka
  1. tema je slobodna, no na fotografiji mora biti splitska ulica, splitska bičva, splitska mačka, splitska knjiga...
  2. i od opreme i od iskustva puno je važniji – dobar moment
  3. u 2011. godini moraš navršavati najviše 29 godina
  4. možeš poslati najviše pet fotografija
  5. fotografije u što većoj rezoluciji uz ime, prezime, godinu i datum rođenja te broj mobitela i nazive fotografija trebaš poslati na [email protected] ili dostaviti na CDu u Info zonu (Jerina 1)
  6. rok za predaju radova je 30.09.2011. do 23:59