Hladno pivo u Areni

18_08_2011
Hladno pivo u Areni

Hladno pivo će svoj <em>Svijet glamura</em> prezentirati u Spaladium Areni 14. listopada – tri godine nakon posljednjeg samostalnog <strong>nastupa</strong> u Splitu. Ulaznice će bit puštene u prodaju idućeg tjedna. Prvih 2000 ulaznica moći će se kupiti po cijeni od 80 kuna...

Hladno pivo će svoj Svijet glamura prezentirati u Spaladium Areni 14. listopada – tri godine nakon posljednjeg samostalnog nastupa u Splitu. Ovaj koncert ujedno će i otvoriti koncertnu sezonu u Spaladiumu – desetak koncerata koji će biti najavljeni u rujnu.

Hladno Pivo nakon poduže pauze ponovno u Splitu (foto: M.Prgomet)

- Vidjeli smo Spaladium i oduševili smo se prostorom, a obzirom da dovodimo glomaznu produkciju i scenografiju, koju je osmislio naš prijatelj Renato, logično je da svoj koncert održimo u Spaladiumu i to tjedan dana nakon koncerta u zagrebačkoj areni. Nećemo izvoditi samo pjesme s našeg novog albuma, već će to biti presjek našeg rada - najavio je koncert lider grupe Mile Kekin.

Ulaznice će bit puštene u prodaju idućeg tjedna. Prvih 2000 ulaznica moći će se kupiti po cijeni od 80 kuna, a kada se proda taj kontingent ulaznica cijena će bit 100 kuna za parter i 120 kuna za sjedenje. Svijet glamura je jedan od najprodavanijih albuma u 2011. koji je Hladno pivo etablirao kao jednu od najvećih grupa u regiji, dok je izvanredna posjećenost ljetnih koncerata najbolja pozivnica za Spaladium. Za scenografiju će se koristiti više od 30 tona opreme.

Traži se predgrupa Pivu

Hladno Pivo će omogućit jednom talentiranom bendu da nastupi kao predgrupa na koncertu  Spaladium Areni – dovoljno je glazbene uratke kandidata poslati na mail
[email protected].