Info zona postala dio Eurodesk mreže

18_08_2011
Info zona postala dio Eurodesk mreže

Studiranje u Italiji, volontiranje u Turskoj, rad u Norveškoj, učenje jezika u Portugalu ili<strong> informacije</strong> o mogućnostima putovanja u 33 europske zemlje? Eurodesk je info-servis koji postoji u 33 europske zemlje&#160; koji mladima i svima koji rade s mladima i za mlade prenosi informacije...

Studiranje u Italiji, volontiranje u Turskoj, rad u Norveškoj, učenje jezika u Portugalu ili informacije o mogućnostima putovanja u 33 europske zemlje? Eurodesk omogućava da se do informacija koje te zanimaju ili najboljeg odgovora na tvoje pitanje dolazi uz pomoć partnera u Hrvatskoj i drugim zemljama, po mogućnosti - iz prve ruke! Inspiraciju za pitanja i brojne odgovore možeš pronaći već klikajući po eurodesk.eu i europa.eu/youth, a možeš i poslati maila na [email protected] ili, jednostavno, navrati do Info zone.

Eurodesk je info-servis Europske komisije koji postoji u 33 europske zemlje (zemlje EU + Hrvatska, Island, Lihtenštajn, Norveška, Švicarska, Turska) koji mladima i svima koji rade s mladima i za mlade prenosi informacije o europskim mogućnostima i politikama koje se odnose na mlade. U svakoj od 33 države postoje nacionalni Eurodesk partneri i nekoliko regionalnih partnera – u Hrvatskoj su to Info centri u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.