Kraj godine na Matejuški

09_08_2011
Kraj godine na Matejuški

Info zona obilježava kraj Međunarodne godine mladih prigodnim <strong>programom</strong> na Matejuški. Prikazat će se kratki film, predstaviti nulti broj fanzina Zona uz kojeg se dijeli i prva iz kolekcije mapa grada, a zabavu će hranom začiniti kuhari te glazbom i videom dj Benga...

Info zona u četvrtak, 11. kolovoza, obilježava kraj Međunarodne godine mladih prigodnim programom na Matejuški. Od 21:30 prikazat će se kratki film u produkciji Info zone u kojem mladi pričaju o svojim pogledima na život u Splitu, predstavit će se nulti broj fanzina Zona s tekstovima o mladima, uz kojeg se dijeli i prva iz kolekcije mapa grada koje će poslužiti prvenstveno mladima koji u Splitu nisu turisti, a zabavu će hranom začiniti kuhari Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija te glazbom i videom dj Benga.

Zidić + projekcija filma, promocija fanzina, glazba... (foto: D.Rom)

Obilježavanje Međunarodne godine mladih započelo je prošlogodišnjim Danom mladih, 12. kolovoza. Ovogodišnji Međunarodni dan mladih obilježava se pod nacionalnim sloganom - Želiš li i dalje biti mlad?