Za spektakl (i ulaznice) udri Enter!

29_07_2011
Za spektakl (i ulaznice) udri Enter!

Svi znaju za legendarnu reklamu Pipija, ali koji štreber zna da je Tereza Kesovija s pjesmom <em>Nima Splita do Splita</em> pobijedila na festivalu u ljetnom kinu Bačvice? Mnogi povijesni trenutci u životu Splita proživljeni na <strong>Bačvicama</strong> pali su u zaborav, no nekima svjedočimo...

Svi znaju za legendarnu reklamu Pipija, ali koji štreber zna da je Tereza Kesovija s pjesmom Nima Splita do Splita pobijedila na festivalu Melodije Jadrana koji se 1964. po četvrti put održao u ljetnom kinu Bačvice? Mnogi povijesni trenutci u životu Splita proživljeni na Bačvicama pali su u zaborav, no nekima svjedočimo...

U albumu obnovi uspomene na prošlogodišnji Enter... (foto:Ž.Šunjić)

Drugo izdanje Enter festivala u plićak Bača od 04. do 06. kolovoza donosi još veći i bolji house festival, najveći na Jadranu! U tri dana vrhunske glazbe u jedinstvenom ambijentu uživat će preko 10 tisuća ljudi, a krajnji je trenutak da se odlučiš biti dio spektakla.

Dnevne ulaznice u iznosu 130 kuna i festivalske (trodnevne) u iznosu 250 kuna, nakon 01. kolovoza cijenit će se 50 kuna skuplje pa požurite s kupnjom na prodajnim mjestima sustava Eventim.

Nagradna igra!

Kao medijski promotor još jednog velikog splitskog događaja, splitski.portal – split.com.hr će nekoliko rasplesanih nogica mukte odvesti u plićak Bačvica! Svakog dana na portalskoj fejs stranici objavit ćemo po jednu prigodnu fotografiju na kojoj se može tagirati do 50 osoba, a samo jedna dnevno dobit će trodnevnu ulaznicu... Tipkaj facebook.com/split.com.hr pa udri Enter i tagiraj!


Dobitnici festivalskih ulaznica su:
Andrea Generalić
Danica Biloš
Ivan Brković
Julijana Dadić
Jakov Leskur

enter-festival.com