Brački festival animacije sa 172 filma

27_07_2011
Brački festival animacije sa 172 filma

Ukoliko se u ljetnim lutanjima nađete na Braču u razdoblju od 31. srpnja do 04. kolovoza, šteta bi bila ne svratiti do Bola i na licu mjesta provjeriti koje su sve animirane poslastice pripremili organizatori prvoga <strong>Supertoon</strong> međunarodnog festivala animacije...

Ukoliko se u ljetnim lutanjima nađete na Braču u razdoblju od 31. srpnja do 04. kolovoza, šteta bi bila ne svratiti do Bola i na licu mjesta provjeriti koje su sve animirane poslastice pripremili organizatori prvoga Supertoon međunarodnog festivala animacije – između 172 filma i videa svatko će moći pronaći nešto što će ga privući.

Festival je natjecateljskog karaktera, a o pobjednicima u trima kategorijama – kratkog filma, filma za djecu i omladinu te animiranih glazbenih videa – odlučiti će tročlani međunarodni žiri u sastavu Alexey Alexeev , Anna Solanas i Borivoje Dovniković Bordo. Osim filmova u konkurenciji te retrospektivnih i nenatjecateljskih projekcija, u sklopu festivala biti će postavljena izložba Surogat stvarnosti – pola stoljeća hrvatske animacije, organizirane radionice animacije za najmlađe posjetitelje te druženje sa autorima – gostima festivala.

Za više informacija o festivalu i filmovima klikajte na službeni web...

www.supertoonfestival.com