Dizajn za moj planet - i putovanje

21_07_2011
Dizajn za moj planet - i putovanje

Multimedijalna kampanja My Planet and Me je objavila natječaj <em>Moj dizajn za moj planet</em> za dizajn i video format. Dva najbolja rada u kategoriji dizajna formata osvojit će boravak u Kopenhagenu,&#160; a četiri najbolja rada u kategorji video formata osvojit će boravak u Londonu...

Multimedijalna kampanja My Planet and Me je objavila natječaj Moj dizajn za moj planet za dizajn i video format. Poziv je do 23. rujna 2011. godine otvoren za studente, profesionalne dizajnere i ostale zainteresirane.

Dva najbolja rada u kategoriji dizajna formata osvojit će boravak od 4 dana u Kopenhagenu s plaćenim troškovima puta i smještaja, dnevnicom u visini 35€ i mogućnošću posjeta jednom ili više dizajn-studija, kao i Kopenhaškoj školi za dizajn i tehnologiju (Copenhagen School of Design and Technology).

Četiri najbolja rada u kategorji video formata osvojit će boravak od 9 dana u Londonu, s plaćenim troškovima puta i smještaja, dnevnicom u visini 35€ i mogućnošću posjeta jednom ili više dizajn-studija i škola među kojima su i The Royal College of Art i University of the Arts u Londonu.

www.culturenet.hr