Da vam vikend bude lakši...

21_07_2011
Da vam vikend bude lakši...

Iako je mnogima ovih tjedana sasvim svejedno kad je vikend i svoje dnevne rasporede ravnaju isključivo prema temperaturi&#160; i ponudi događanja, mi smo odlučili financijski vam olakšati baš ovaj vikend - dijelimo <strong>ulaznice</strong> za DFM Dalmatia Sessions, Atlantis i Eargazam!

Iako je mnogima ovih tjedana sasvim svejedno kad je vikend i svoje dnevne rasporede ravnaju isključivo prema temperaturi mora i zraka te ponudi događanja, mi smo odlučili financijski vam olakšati baš ovaj vikend - dijelimo ulaznice za DFM Dalmatia Sessions, Atlantis i Eargazam!

DFM Dalmatia Sessions u dva vikenda (od 21. do 23. srpnja i od 28. do 30. srpnja) u Jabba Doo na Bačama dovodi sedam vrhunskih DJ-eva. Ako žalite što ste propustili prvi dan, nemojte propustiti i petak i subotu! U petak uz España Night španjolski producent i DJ Sergio Fernandez donosi besprijekorni zvuk i savršenu kombinaciju remixa i vlastitih hit izdanja koji ga čine jednim od važnijih imena electro scene, a u subotu će Adria Night obilježiti jedan je od vodećih techno producenata nove švedske generacije protkan s unikatnim hipnotičkim perkusijama - Patrick Siech.

Dijelimo ulaznice za DFM Dalmatia Sessions, Atlantis i Eargazam!

Atlantis festival je s događanjima započeo već od utorka, no koncertni dio ostavljen je za petak i subotu. Program na tvrđavi Gripe za petak najavljuje Libar, Bei The Fish, Overflow, Gold Panda i Chris Geddes, a za subotu KinoKlub, Tesla Boy, Uffie, Is Tropical DJ set i The Good Guys. Mi vas rješavamo i eventualne dileme! Dijelimo samo festivalske ulaznice, za oba dana.

Koncert u sklopu xSTatic festivala dokazao je da Celzijusovi stupnjevi nisu prepreka za dobar provod u klubu Spaladium Underground, a mi ćemo pomoći da barem nekima prepreka ne budu ni financije ;) Podsjetimo, u nedjelju na Višestrukom Eargazmu uz Tuborg nastupaju Jinx, Let3 i Quasarr.

Kao i uvijek, zadatak je jednostavan: poželjeti si sreću te na mail [email protected] poslati ime i prezime uz naslov DFM, Atlantis ili Eargazam. Ma, tko nam može zamjeriti što ne dijelimo još nešto i za Bregovića i Barcelonu? ;)


Dobitnici festivalskih ulaznica za Atlantis festival su:

Maja Ninčević
Luca Ninčević
Martina Rukavina
Antonija Čavar
Lea Altarac

Po dvije ulaznice za Višestruki Eargazam imaju:
Maja Plazibat
Ana Radalj
Petra Josipović
Tija Damjanović
Ivan Pivac
Nela Dadić
Organizatori DFM Dalmatia Sessionsa su zaspali pa ipak nema ulaznica u nagradnoj, ali priča se da je ulaz ionako slobodan... Bar mi sinoć nismo platili :D