Iščeprkan bunker Šibenika...

20_07_2011
Iščeprkan bunker Šibenika...

Zbog katalonsko – dalmatinskog subotnjeg spektakla Hajduk je novu ligašku <strong>sezonu</strong> otvorio već u utorak. Krenulo je odličnim pogotkom Vukušića već u trećoj minuti. Već u idućem kolu, nakon europskih obaveza, slijedi novi dalmatinski derbi...

Zbog katalonsko – dalmatinskog subotnjeg spektakla Hajduk je novu ligašku sezonu otvorio već u utorak. Više od 15 tisuća ljudi došlo je vidjeti što bi nova momčad mogla donijeti u novoj sezoni. Znoj je možda prigušio, ali nije uspijevao ugasiti navijačku euforiju na sjevernoj tribini.

Krenulo je odličnim pogotkom Vukušića već u trećoj minuti

Krenulo je odličnim pogotkom Vukušića već u trećoj minuti, no izjednačenje je stiglo već nakon šest minuta. Redale su se odlične prigode i udarci u gredu, Hajduk je čeprkao bunker Šibenika i konačno je u 86. minuti loptom - koja je okrznula stativu - poentirao Tomasov.

Hajduk je čeprkao bunker Šibenika i konačno ga u 86. srušio

Već u idućem kolu, nakon europskih obaveza, slijedi novi dalmatinski derbi u gostovanju kod Zadra kao završna provjera za europski uzvrat. Tek će u petom kolu, nakon domaćinstva Rijeci i gostovanja u Puli, Bijeli zaigrati s kontinentalnom momčadi – ugostiti Zagreb – da bi već u idućem, šestom, kolu u Parku mladeži igrali gradski derbi, a u sedmom na Poljudu ugostili Dinamo. U tom rasporedu, nadamo se, bit će i novih europskih utakmica.

Znoj je možda prigušio, ali nije uspijevao ugasiti navijačku euforiju

Split je možda lošije sreće jer već u prvom kolu nakon dugopoljsko - europske prepreke gostuje u vreloj Slavoniji kod Cibalije, a do susreta s Hajdukom u rasporedu mu se izmjenjuju nemorska domaćinstva i gostovanja - Slaven, Karlovac i Osijek.

I ove sezone će vas pratiti albumi domaćih utakmica Hajduka i Splita koje nećete vidit ni na jednom drugom mistu osim na splitskom.portalu - split.com.hr. Pogledajte album ove utakmice!

napisao: Pile
foto: Rene