Klapa Cambi prije Bregovića

19_07_2011
Klapa Cambi prije Bregovića

Klapa Cambi će ponovno na pozornicu Prokurativa. Pjesmom Bijelog dugmeta započet će <strong>koncert </strong>Gorana Bregovića. - Volio bih da taj dan u Splitu pamtim kao lijep dan mog života, te da ga i vi pamtite zajedno sa mnom – kazao je Bregović...

Još se nisu slegli dojmovi prve nagrade žirija za pjesmu Ultima partenca na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a Klapa Cambi će ponovno na pozornicu Prokurativa. Pjesmom Bijelog dugmeta Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš započet će koncert Gorana Bregovića koji će se održati u petak, 22. srpnja. Pjesma će se naći i na uskoro objavljenom albumu.

Klapa Cambi će ponovno na pozornicu Prokurativa (foto:Ž.Šunjić)

- Veselim se koncertu u Splitu. Nadam se da će vam se dopasti to što vam budem svirao. Svirat ću nešto staro i nešto novo. Volio bi da se i ja zabavim i da mi bude lijepo. Znate kako je u životu. Život vam se dijeli na trenutke koje bi voljeli zaboraviti i one koje bi voljeli da pamtite. Naravno, volio bih da taj dan u Splitu pamtim kao lijep dan mog života, te da ga i vi pamtite zajedno sa mnom – kazao je Bregović najavljujući svoj splitski nastup sa Orkestrom za vjenčanja i sprovode.

Malobrojne ulaznice su još uvijek dostupne na prodajnim mjestima: RK Robot (Split 3), CD Shop Dancing bear i Music shop (RK Koteks), a koliko ih je još malo ostalo možete se uvjeriti i u sustavu eventim.hr pa kupnju obaviti pred monitorom. VIP ulaznice možete rezervirati na broj 098 556 112.

www.bregovic.canto.hr