Mostarsko blues ljeto

18_07_2011
Mostarsko blues ljeto

Četverodnevni deveti Mostar blues <strong>festival </strong>mnoge će natjerati na migraciju prema unutrašnjosti.&#160; Vrhunski glazbeni događaj garantiraju Ana Popović, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić te legendarni Big Brother &amp; The Holding Company...

Četverodnevni deveti Mostar blues festival mnoge će natjerati na migraciju prema unutrašnjosti. Program je posvećen najznačajnijem autoru Delta Bluesa, Robert Johnsonu, čija se stota godišnjica rođenja obilježava na svim ovogodišnjim većim blues festivalima u svijetu. Vrhunski glazbeni događaj garantiraju Ana Popović, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić te legendarni Big Brother & The Holding Company.

Sve veća posjeta i sve veći programski zahtjevi preselili su glavninu događanja u SC Kantarevac, a na uvodnoj večeri blues će se emitirati i svirati u cijelom Mostaru. Program događanaj obogatit će i izložba oldtimera i rukotvorina domaćih umjetnika.

Imena izvođača garantiraju vrhunski glazbeni događaj

22.07.  Heineken Corners
Live Blues In Mostar, izvođenje bluesa uživo, video projekcija Six Strings of Blues, audio/visual experience, blues slušaone u barovima.

23.07. SC Kanatarevac
Crossroad Blues Band
Ana Popović & Band

24.07. SC Kanatarevac
Ivan Vragolović
Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić – unplugged

25.07. SC Kanatarevac
Livio Berak Trio
Big Brother & The Holding Company (Janis Joplin's Original Band)

Ulaznice po cijeni 15KM u pretprodaji, 20 KM jednodnevna i 40 KM trodnevne (festivalska) se mogu se nabavit u online prodaji na www.kupikartu.ba, ali i u Splitu u Dallas Music Shop na Pjaci.

www.mostarblues.com