Foto kombinacija za ljetne šeme

06_07_2011
Foto kombinacija za ljetne šeme

Kombinacija koja bi mogla riješiti probleme financijskih ograničenja u ovoljetnim zabavama te pružiti priliku brušenju fotografskog talenta nudi se u obliku besplatnih <strong>radionica </strong>novinske fotografije koje će se održavati u Info zoni...

Kombinacija koja bi mogla riješiti probleme financijskih ograničenja u ovoljetnim zabavama te pružiti priliku brušenju fotografskog talenta nudi se u obliku besplatnih radionica novinske fotografije koje će se održavati u Info zoni, a namijenjene su potencijalnim fotografima splitskog.portala – split.com.hr.

Na radionice su dobrodošli prvenstveno mladi fotografi koji već imaju barem osnovno fotografsko znanje i opremu te, što je najvažnije, želju i volju za praćenje glazbenih, ali i drugih gradskih događanja. Već za vrijeme radionica polaznicima će kao dio prakse biti osiguravane akreditacije za pojedina događanja, a sa izabranima će biti nastavljena suradnja uz moguće honorarne angažmane. Time će se pridružiti društvu koje je svoj talent javnosti dokazalo putem portala split.com.hr te otvorilo mogućnosti novih profesionalnih angažmana, a u kojem je i voditeljica radionica, fotografkinja Maja Prgomet.

Za početak, dovoljno je do ponedjeljka, 11. srpnja, ime, prezime i broj mobitela poslati na [email protected].