Stipendije studija računarstva

28_06_2011
Stipendije studija računarstva

Otvoren je natječaj Visoke škole za primijenjeno računarstvo koji će iznjedriti dobitnike vrijednih stipendija za jedini stručni studij računarstva. Bit će dodijeljena 1 puna stipendija, 3 jednogodišnje stipendije za povratnike u sustav obrazovanja i do 10 parcijalnih...

Otvoren je natječaj Visoke škole za primijenjeno računarstvo koji će iznjedriti dobitnike vrijednih stipendija za jedini stručni studij računarstva, koji objedinjuje i stjecanje međunarodnih IT certifikata.

U natječaju za osvajanje stipendije pod nazivom Znanje, tehnologija, budućnost bit će dodijeljena jedna puna stipendija koju mogu iskoristiti kandidati za redovni ili izvanredni studij na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo, tri jednogodišnje stipendije za povratnike u sustav obrazovanja i do deset parcijalnih stipendija. U ovom natječaju za stipendiju mogu sudjelovati svi koji zadovoljavaju formalne uvjete upisa studija i kreativno odgovore na sva pitanja u za ovu priliku posebno pripremljenoj aplikaciji na Facebook stranici Visoke škole za primijenjeno računarstvo. Svaki kandidat mora odgovoriti na pitanja, ispuniti motivacijski upitnik te, dakako, položiti državnu maturu ili prijemni ispit.

www.racunarstvo.hr