Ljetni akademski paket tečajeva

28_06_2011
Ljetni akademski paket tečajeva

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)&#160; organizira paket tečajeva koji će omogućiti kandidatima da se <strong>pripreme</strong> za polaganje TOEFL iBT testa te nauče kako kvalitetno ispuniti aplikacije za stipendije, studij i zaposlenje, napisati pisma preporuke, motivacijsko pismo i eseje.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u svojoj ljetnoj ponudi pripremnih tečajeva organizira Ljetni akademski paket tečajeva 3u1, koji će u trajanju od 14 dana omogućiti kandidatima da se kvalitetno i u najkraćem roku pripreme za polaganje TOEFL iBT testa te nauče kako kvalitetno ispuniti aplikacije za stipendije, studij i zaposlenje, napisati pisma preporuke, motivacijsko pismo i eseje.

Ovaj paket tečajeva je idealan za sve kandidate koji se planiraju prijaviti na programe stipendiranja i studija u inozemstvu ili Hrvatskoj. Kandidatima je omogućeno da u ljetnom periodu za cijenu jednog tečaja (pripremnog tečaja za TOEFL iBT) završe i tečaj koji će ih uspješno pripremiti za kvalitetno ispunjavanje aplikacija za stipendije, studij ili zaposlenje.

Tečajevi se održavaju u dva termina - od 04. do 17. srpnja te od 22. kolovoza do 04. rujna 2011. godine.

www.iro.hr