Dvornik i Barcelona na travi

15_06_2011
Dvornik i Barcelona na travi

Manifestacija se održava na 300 tisuća kvadrata, a bit će na raspolaganju za glazbene, umjetničke, književne, gastronomske, sportske i drugi sadržaje. Kako će se većina sudionika okupljati preko FB-a, organizatori su im se obratili sloganom - Facebook je <strong>bolji </strong>uživo.

Filmovi legendarnog Borisa Dvornika bit će jedna od atrakcija manifestacije Prirodna mreža koja će se 23. i 24. srpnja po prvi put održati u Radošiću. I ne, ovog puta neće to imati nikakve veze s bikovima, već će na petnaestak kilometara od Kaštela, ovaj prostor od 300 tisuća kvadrata bit na raspolaganju za druženje uživo, a kako će se većina sudionika okupljati preko Facebooka, njima su se organizatori obratili sloganom - Facebook je bolji uživo.
Prirodna mreža 23. i 24. srpnja u Radošiću

Pored filmova na velikom ekranu, okupljeni će se dva dana zabavljati i opuštati u prirodi, uz glazbu, igre, sport i vrhunsku hranu, a u Radošiću bi mogla nastati i knjiga za Guinnessovu knjigu rekorda. Projekt www.typeyourbook.com pokušat će animirati autore iz cijeloga svijeta na pisanje knjige s najviše autora odjednom.

Glazbeni, umjetnički, književni, gastronomski i drugi sadržaji ''Prirodne mreže'' biti će podijeljeni u nekoliko sektora, a čitav dvodnevni događaj biti će prava simulacija društvene mreže uživo. Bit će to mjesto sklapanja poznanstava, druženja, plesa, rekreacije, opuštanja pa čak i gledanja prijenosa utakmice Hajduk - Barcelona…. Jednako će na svoje doći oni koji su zanesenjaci društvenih mreža na računalima, kao i oni koji od njih zaziru i kojima je druženje uživo prioritet.


Druženje, ples, rekreacija, opuštanje pa čak i gledanja utakmice

U Radošiću je za događaj već spremna infrastruktura (struja, voda…) te parking za gotovo 4000 automobila. Dio publike koji poželi tih srpanjskih dana ignorirati kupanje, na ovom jedinstvenom mjestu može i prespavati u šatorima.

Organizatori će o glazbenom dijelu programa tek obavijestiti javnost, a ulaznice za Prirodnu mrežu moći će se nabaviti preko sustava Eventim.

www.prirodnamreza.com