Koncertno ljeto u sve dražoj garaži

13_06_2011
Koncertno ljeto u sve dražoj garaži

Spaladium underground ne prekida svoj koncertni program i čak iznenađuje odabirom. Najavljen je Eargazam uz Jinxe, Let3 i Quasarr te gostovanje pronađenih hrvatskih zvijezda - Kosa, Marcele, Kim i Vilibalda, a u <strong>Spaladium </strong>areni će ipak nastupiti Zucchero!

Usprkos pokojem gospodinu Celzijusu viška, Spaladium underground ne prekida svoj koncertni program i čak iznenađuje odabirom. U Splitu će se u nedjelju 24. srpnja održati Višestruki Eargazam uz Tuborg i nastupe Jinxa, Leta3 i Quasarr, a za četvrtak, 07. srpnja, najavljeno je gostovanje pronađenih hrvatskih zvijezda - Gorana Kosa i Marcele Oroši te prošlogodišnjih finalista Kim Verson i Vilibalda Kovača.

Spaladium underground nastavlja niz koncerata...  (foto:M.Prgomet)

Pred splitskom publikom Letu3 i Quasarru zasigurno neće biti problem dovesti publiku do ekstaze, a Jinxi će rasplesati ekipu s materijalom sa svog novog hit albuma Diksilend. Prije srpanjskih događanja, u lipnju je još na rasporedu koncert Gustafa za koje će publiku razgibati Justin's Johnson.

U Areni ipak Zucchero

Odgođeni koncert Zucchera održat će se u Spladium Areni u ponedjeljak, 20. lipnja, početkom u 21 sat, a novi organizatori su austrijska tvrtka Nucoast i Sportski grad TPN, a uz potporu tvrtke Adria Entertainment. Ulaznice se prodaju preko sustava Eventim po cijeni od 140 kuna za parter te 160 kuna za tribine (sjedeća mjesta nisu numerirana).

spaladiumarena.com