Naviru ljetni poslovi

08_06_2011
Naviru ljetni poslovi

U najtežim trenucima učenja vjerojatno se ne kuju snovi o poslu čistačice javnog zahoda u Brelima. Traži se i netko za upravljanje taxi brodicom i netko za prodaju karata. Hemingway bar traži više studenata za poslove konobarenja i čišćenja...

U najtežim trenucima učenja, kakve ovih dana prolaze gotovo svi učenici i studenti, vjerojatno se ne kuju snovi o poslu čistačice javnog zahoda u Brelima, no, naravno, na burzi rada se nude i takvi poslovi, a učili su naš još u vrtiću da je svaki pošteni posao častan.

Greben Brela d.o.o. osigurava i smještaj i prehranu za dvije čistačice. Zatvorena zapadna obala splitske gradske luke dodatno će povećati promet taxi brodovima na relaciji između ACI marine i Rive, a Big Blue d.o.o. traži nekoga za upravljanje brodom i nekoga za prodaju karata. Naravno, poznavanje stranih jezika je nužno, kao i plovidbena dozvola za zapovjednika ili zapovjednicu osammetarske taxi brodice.

Za sezonu se spremaju i ugostitelji pa tako iz ponude usmjerene isključivo studentima izdvajamo da Hemingway bar d.o.o. traži više studenata za poslove konobarenja i čišćenja uz satnicu od 22 do 27 kuna te nastavak zaposlenja i nakon sezone.

www.moj-posao.net
www.scst.hr