Prokletstvo skinuto sa stilom

04_06_2011
Prokletstvo skinuto sa stilom

Obilnom kišom zaliven poraz mlađe reprezentacije u Dugopolju nije baš bio dobar uvod u večernju utakmicu na Poljudu, a loše slutnje potkrijepio je i sukob navijača na Pjaci. Prokletstvo je konačno skinuto sa stilom – <strong>preokretom</strong> u samo tri minute utakmice. Pogledajte albume!

Obilnom kišom zaliven minimalan poraz mlađe reprezentacije u Dugopolju nije baš bio dobar uvod u večernju utakmicu na Poljudu, a loše slutnje potkrijepio je i sukob navijača na Pjaci.
Obilnom kišom zaliven poraz mlađe reprezentacije u Dugopolju

Kako je krenulo, izgledalo je da će Jelavić ili Modrić prisiliti poljudske tribine na erupciju oduševljena usred četrnaestominutne prosvjedne tišine. I baš kad su nakon 14 minuta i 14 godina od posljednje kvalifikacijske utakmice gledatelji ustali i pljeskom pozdravili reprezentaciju Gruzijci su prvi i posljednji put zapucali na gol i poveli.

Navijači su gubili strpljenje, a nadristručnjaci su ponovno vadili karte i pričali o prokletstvu Poljuda brojeći obranjene udarce i pogođene prečke i vratnice. Prokletstvo je konačno skinuto sa stilom – preokretom u samo tri minute utakmice. Prvo je tribine izjednačenjem u 76. minuti oraspoložio Mandžukić, a onda nošen euforijom i na odličnu asistenciju Eduarda Hrvatsku u vodstvo odveo Kalinić.

Hoće li splitska publika do 07.11. oprostiti sve grijehe HNSu?

Iduću domaću utakmicu Hrvatska igra sa Izraelom, 07. studenog ove godine, a Bilić je najavio ponovni dolazak u Split. Hoće li splitska publika do tada oprostiti sve grijehe HNSu pa da uživamo u 90 minuta pravog nogometnog spektakla?

Pogledajte albume sa dugopoljske i poljudske utakmice!