Pričaš poljski za 150 kuna po danu

31_05_2011
Pričaš poljski za 150 kuna po danu

Tvrtka Nobis d.o.o. još nije pronašla turističkog animatora koji aktivno poznaje poljski jezik te je spreman dnevno zarađivati 150 kuna. I kazalište Licem u lice ponovno traži statiste u tv seriji. Traže se i informatičara sa vještinom programiranje ili dizajna.

Tvrtka Nobis d.o.o. još nije među studenti(ca)ma pronašla turističkog animatora koji aktivno poznaje poljski jezik te je spreman do kraja kolovoza na Pelješcu dnevno zarađivati 150 kuna. I kazalište Licem u lice ponovno traži statiste u dramskoj tv seriji, audicija je ovog puta 03. lipnja.

Osim u ponudu Student servisa zavirili smo i u bogatu ponudu job portala i slučajnim odabirom kliknuli na oglase dviju zagrebačkih tvrtki. Frugalitas d.o.o. traži informatičara sa vještinom programiranje, web dizajna ili grafičkog dizajna te nudi stalno zaposlenje prema mjestu boravka, ugovor na određeno, honorarne poslove i studentske ugovore. Iste ugovorne odnose nudi i Exmedia d.o.o. koja traži dizajnera i programera za izradu portala i web shopa.

www.scst.hr
www.moj-posao.net