Goli i bosi FMFS čekaju

30_05_2011
Goli i bosi FMFS čekaju

Dva tjedna prije nego počnemo opet puniti ljetno kino Bačvice i ostale lokacije četvrtog Festivala mediteranskog<strong> </strong>filma Split, ekipa pčelica iza cijelog Festivala donijela je još nekoliko <strong>novosti</strong>, uspostavila suradnje i produžila natječaje. Redom...

Dva tjedna prije nego počnemo opet puniti ljetno kino Bačvice i ostale lokacije četvrtog Festivala mediteranskog filma Split, ekipa pčelica iza cijelog Festivala donijela je još nekoliko novosti, uspostavila suradnje i produžila natječaje. Redom.

Svima onima koji posljednjih godina uvijek iznova slušaju o izvrsnom ugođaju i odličnoj zabavi na FMFS-u može zvučati zanimljivo da je FMFS u suradnji s design hostelom Golly&Bossy, osigurao smještaj po popularnim cijenama gostima izvan Splita koji bi htjeli doći na koji dobar film.

Za festivalske goste povoljniji smještaj u hostelu i spiza u kuhinji!

Osim za vrijeme Festivala, u hostelu će FMFS boraviti i vikend prije (03. i 04. lipnja) gdje će se u večernjim terminima prikazati kratki filmovi pristigli na natječaj, od kojih će publika glasovanjem odabrati one koji će biti prikazani na velikom platnu. Tulumi nakon projekcija zagarantirani.

Sa cijenama ulaznica i akreditacija, pogodnostima i paketima budući posjetitelji mogu se upoznati na stranicama FMFS-a, a filmove i njihov raspored koji će i ove godine puniti ljetno kino, doznat ćemo početkom idućeg tjedna.

Kačenje na radionice produženo je do 04. lipnja

One filmofile koji se još možda premišljaju i one do kojih informacije prije nisu došle razveselit će i novost da su natječaji za radionicu filmske kritike, radionicu video spotova i za volontere produženi do 4. lipnja. Detaljnije ponovo možete potražiti klikanjem po službenim stranicama Festivala, a ono što mi možemo reći je da je lanjski interes za spomenute natječaje dokazao koliko dobre zabave i korisnog iskustva ostaje nakon takvih druženja.

Još mnogo toga čemu se po četvrti put veselimo vidjet ćemo od 11. do 18. lipnja na filmskoj fešti. Čekirajte i www.fmfs.hr!

napisala: Marta