Fotografije i ulje gimnazijalki

29_05_2011
Fotografije i ulje gimnazijalki

Ovoga ponedjeljka u 19.30 sati Info zoni će se publici svojim radovima <strong>predstaviti </strong>Matea Marušić i Antonija Šarić, učenice trećeg i četvrtog razreda 2. jezične gimnazije. Matea se amaterski bavi fotografijom, Antonija preferira koristiti ulje na platnu...

Ovoga ponedjeljka u 19.30 sati Info zoni će se publici svojim radovima predstaviti Matea Marušić i Antonija Šarić, učenice trećeg i četvrtog razreda 2. jezične gimnazije. Na ideju o izložbi došle su nakon predstavljanja Info kopča u Nadbiskupijskom sjemeništu, a izlagat će radove koji su svoju premijeru imali u Gradskoj knjižnici Marko Marulić prije par mjeseci.

Antonija preferira ulje na platnu, a Matea fotografiju

Matea se amaterski bavi fotografijom, a na radovima koje će se moći pogledati u Zoni uhvaćena je priroda, i to u motivi okolice Splita, Brača te u Gorskog kotara. Koje još radove buduća studentica Filozofskog fakulteta ima za pokazati, možete provjeriti na njenoj facebook stranici.

Antonija, koja se priprema za studij Grafičkog dizajna, preferira koristiti ulje na platnu, te će predstaviti desetak slika izrađenih u toj tehnici, na čijim motivima prevladavaju vatra, voda, sirene i druga ženska mitološka bića.