Moći će se doživjeti Orgazam

27_05_2011
Moći će se doživjeti Orgazam

Odgovor na pitanje koje je vjerojatno na umu svima koji u džepu čuvaju kartu za koncert Električnog Orgazma – <strong>zvuk</strong> je sasvim solidan. Pokazala je to svojevrsna <em>generalna proba</em>, besplatni koncert sedam splitskih bendova. Svirka je počela oko 21.30...

Odgovor na pitanje koje je vjerojatno na umu svima koji u džepu čuvaju kartu za koncert Električnog Orgazma u klubu Spaladium Underground, ili se pak premišljaju hoće li uopće otići, je – zvuk je sasvim solidan te, ukoliko se ne dogodi neka nepredviđena katastrofa, reprize koncerta Majki neće biti!

Pokazala je to svojevrsna generalna proba, besplatni koncert sedam splitskih bendova koji su, usprkos malom broju okupljenih, energično dali sve od sebe kako bi zabavili publiku. Da li je u pitanju lokacija i nedostatak autobusnih linija, ili Splićanima njihovi sugrađani naprosto nisu dovoljno atraktivni, čak i kada je žanrovski šaroliki koncert besplatan, ne znam, no činjenica je da je klub bio poluprazan te bi tek poneko tu i tamo poskočio i podigao pesnicu u zrak, usprkos trudu bendova na pozornici.

Svirka je počela oko 21.30 sa iskusnim Čuvarima Svirala koji su nešto više od pola sata svirali svoje stare i nove stvari. Nešto iza 22 na scenu su došli Prevail, a iza njih su slijedili Blok Sistema i Continuum, mahom bendovi koji su se publici predstavili na ovogodišnjem ST-@rt festivalu . Nakon njih su nastupali Nopling, koji ipak nisu uspjeli zainteresirati publiku ni svojim hitovima Najbolje se vidi i Pederi i drolje. Sitno iza ponoći na pozornicu su došli Ultimatum, a klub se odjednom popunio njihovim obožavateljima te je sve skupa čak i sličilo na koncert. Večer su konačno zaokružili Justin's Johnson koji su se pozornice dočepali sitno prije 1 ujutro i podigli raspoloženje onima koji si mogu usred radnog tjedna priuštiti dugi izlazak.

Pogledajte album u foto galeriji!


napisala: KMaja
foto: Maja Prgomet