Dobra prilika za dobru knjigu!

26_05_2011
Dobra prilika za dobru knjigu!

Zakoračite u ljeto s dobrom knjigom. Dođite na <em>Sajam dobre knjige</em>, humanitarno-prodajnu manifestaciju, koja će se održati u SC Gripe. Svjetski i domaći hitovi, dječje knjige, kuharice, priručnici, stručna literatura i još mnogo toga prodavat će se uz <strong>popuste</strong> do 80%!

Zakoračite u ljeto s dobrom knjigom. Dođite na Sajam dobre knjige, humanitarno-prodajnu manifestaciju, koja će se održati u SC Gripe od 2. do 5. lipnja 2011. godine. Naklada Ljevak i Školska knjiga pripremili su preko 1000 različitih naslova po vrtoglavo niskim cijenama. Svjetski i domaći hitovi, dječje knjige, kuharice, priručnici, stručna literatura i još mnogo toga prodavat će se uz popuste do 80%.

Preko 1000 različitih naslova po cijeni već od 5 kuna

U ponudi će se naći najveći beletristički hitovi poput Kolibe Wiliama P. Younga, Čuda u Poskokovoj Dragi Ante Tomića, romani Miljenka Jergovića, svjetski bestseleri Angelologija Danielle Trussoni i Vrijeme anđela Anne Rice, intrigantni krimići, publicistički hitovi poput knjiga Četverostani radni tjedan i J*** mi se te veliki izbor dječjih knjiga i slikovnica, knjiga iz područja beletristike, publicistike, duhovnosti, samopomoći, povijesnih romana, kao i stručne literature, od informatičkih priručnika do medicinskih udžbenika. U ponudi će se naći i biografije velikih svjetskih glazbenih ikona poput Madonne, Freddieja Mercuryja te biografije Monty Pythonovaca, U2-a i legendarnih Led Zeppelina. Za ljubitelje povijesne i političke publicistike tu su hitovi poput McMafije te biografije Napoleona i Mussolinija.

Neke knjige su i mukte!

Imamo par knjiga za podijeliti! Dovoljno je poslati mail sa sadržajem - Želim knjigu! - i uz malo sreće dobit ćete upute gdje je i kada predignuti. Tek malo više sreće bit će potrebno da to bude baš ona knjiga koju ste nekidan gledali u izlogu :) Iako se ne radi o ulaznicama, mail je onaj stari, dobro poznat sudionicima nagradnih igara: [email protected].


www.ljevak.hr