Posao: jedrenjak, tulum ili parkiralište

25_05_2011
Posao: jedrenjak, tulum ili parkiralište

Za kursor nam je zapelo da traže snimatelja i montažera te fotografa na vjenčanjima, radno ljeto na turističkom jedrenjaku i plaća od 4 tisuće kuna, posao animatora u dječjoj igraonici te pomoć u reguliranju prometa na parkiralištu koja bi dnevno trebala donositi 140 kuna.

U ovotjednom pretraživanju job portala za kursor nam je zapelo da Foto Dalmacija do 03. lipnja traži snimatelja i montažera, a Foto Mladen do 13. lipnja fotografa za honorarne angažmane na vjenčanjima.

Radno ljeto na turističkom jedrenjaku i plaću od 4 tisuće kuna nudi Tomazet d.o.o. uz napomenu da nije potrebno radno iskustvo već volja za radom. Rok prijave je 27. svibnja, a prvo čišćenje broda je već 04. lipnja.

One2Play preko student servisa traži više studentica i studenata za posao animatora u dječjoj igraonici u TC Joker. Kostimirani lik na rođendanskoj zabavi trebao bi imati satnicu u iznosu 50 kuna, ali i pokazati animacijske sposobnosti, komunikativnost i pouzdanost.

Od sredine lipnja Lidl u Trogiru trebat će studentsku pomoć u reguliranju prometa na parkiralištu – rad u dvije sedmosatne smjene dnevno bi trebao donositi 140 kuna.

www.moj-posao.net
www.scst.hr