SEO stručnjak Siniša Gavrilović u Splitu

24_05_2011
SEO stručnjak Siniša Gavrilović u Splitu

Ako želite da Vaša stranica zauzme i zadrži visoke pozicije na tražilicama, Siniša Gavrilović, in-house SEO specijalist s desetogodišnjim iskustvom u polju optimizacije za tražilice, na SEO seminaru otkrit će Vam kako to možete postići.

Ako želite da Vaša stranica zauzme i zadrži visoke pozicije na tražilicama, Siniša Gavrilović, in-house SEO specijalist s desetogodišnjim iskustvom u polju optimizacije za tražilice, na SEO seminaru otkrit će Vam kako to možete postići.

SEO seminar, u organizaciji Web::Edukacije, održat će se 27.05.2011. od 10 do 15 sati u splitskom Radisson Blu Hotelu.



Otkrivanje tajni tražilica


SEO seminar će Vas upoznati s načinom rada tražilica i primjenom SEO tehnika u internetskom marketingu i ujedno Vam dati odgovore na brojna pitanja vezana za optimizaciju web stranica – koja je nužna za postizanje visokih mjesta na tražilicama.

Također ćete se upoznati sa svim aspektima on-site i off-site SEO optimizacije, kroz teme kao što su pisanje za web, stvaranje SEO sadržaja, pilar članci, dogovaranje povratnih linkova, itd.

Nakon završenog SEO seminara, dobit ćete detaljan uvid u mogućnosti ove moćne marketinške tehnike na webu, što je odlična podloga za daljnje usavršavanje kroz naprednu, praktičnu SEO radionicu.


Kome je SEO seminar namijenjen?


SEO seminar se posebno preporuča web poduzetnicima, zaposlenima u web marketingu, novinarima i urednicima web izdanja (webmasterima) koji upravljaju sadržajem većih i manjih web portala. Sadržaj seminara koristan je i web programerima i web dizajnerima.




O predavaču


Siniša Gavrilović, webmaster s deset godina iskustva, značajan dio zanimljivog iskustva, stečenog u radu s velikim brojem klijenata, polaznicima Web::Edukacije prenosi kroz seminare i radionice.

Često citiran u medijima, priznat je kao autoritet u prilagodbi CMS sustava za SEO, rješavanju problema dvostrukog sadržaja, uspostavi pravilnog link-flowa i brzog indeksiranja.

Njegova kombinacija brze demistifikacije složenih pitanja, uz osobit pogled na web, čini ga i zanimljivim govornikom. Vidjeti ga možete na konferencijama poput Web::Strategije ili Web::Industrije, ali i na prezentacijama po raznim fakultetima, poput FPZG-a i VERN-a.

Do sada su na radionicama i seminarima Web::Edukacije sudjelovali djelatnici sljedećih tvrtki: Privredna banka Zagreb (PBZ), Hrvatska poštanska banka (HPB), Hypo Alpe-Adria-Bank, Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Croatia film, Meblo, Njuškalo, T-Com, T-Mobile, Jedinstvo, Rubicon nekretnine, Knauf Insulation, Generalturist, Trikoder, Proximity, Laus CC, Renault Nissan Hrvatska, Studio moderna te brojne druge pravne i fizičke osobe.

Sandra Kušek
Voditeljica Web::Edukacija
www.webedukacija.com
[email protected]
091 / 212 0006

sponzorirani članak