Imaš stav o pridruženju EU?

22_05_2011
Imaš stav o pridruženju EU?

Zagovaranje za Europsku uniju možda više izgleda kao nagovaranje, a informiranja i educiranja o EU gotovo da i nema pa je <strong>okrugli</strong> stol koji će se u ponedjeljak održati u Info zoni jedna od rijetkih prilika da izgradite ili preispitate svoj stav o toj aktualnoj temi.

Zagovaranje za Europsku uniju možda više izgleda kao nagovaranje, a informiranja i educiranja o EU gotovo da i nema pa je okrugli stol Građani i Europska unija: informiranje, zagovaranje i educiranje o Europskoj uniji jedna od rijetkih prilika da izgradite ili preispitate svoj stav o toj aktualnoj temi.

Forum za slobodu odgoja ovim okruglim stolom želi potaknuti raspravu o komuniciranju Europske unije s građanima te o specifičnim naporima u tom području: informiranju, zagovaranju i educiranju o Europskoj uniji, kao i kritičnosti i transparentnosti kao metodama komuniciranja s građanima.

Okrugli održat će se u Info zoni, u ponedjeljak, 23. svibnja od 18 sati. Rasprava je otvorena za javnost, a potvrđeni govornici su Tamara Puhovski, autorica knjige Europska unija i kako podučavati o njoj, Andro Ozretić, Savjetnik za međunarodne integracije i ljudska prava pri Splitsko-dalmatinskoj županij, Jadranka Polović, radio emisija Eurobarometar, te predstavnici stranačkih pomladaka.