Popravni rokovi za Underground

22_05_2011
Popravni rokovi za Underground

Prvi se mačići u vodu bacaju, stara je izreka koja, nadajmo se, vrijedi za novi splitski klub Spaladium underground. Ovoga im četvrtka možete pružiti priliku za popravni, pošto će se tada održati besplatni <strong>koncert </strong>splitskih rock bendova, a u petak je u ponudi Električni orgazam.

Prvi se mačići u vodu bacaju, stara je izreka koja, nadajmo se, vrijedi za novi splitski klub Spaladium underground čije je otvaranje proteklo suprotno očekivanjima publike i organizatora. Ovoga im četvrtka možete pružiti priliku za popravni, pošto će se tada održati besplatni koncert splitskih rock bendova. Nastupiti će: Čuvari svirala, Nopling, Justin's Johnson, Continiuum, Bezdan, Prevail te Blok sistema. Koncert starta, kako kažu, u 21 sat, što vjerojatno nije daleko od istine s obzirom na broj bendova koji će zabavljati Splićane pod Arenom.

U četvrtak mukte splitski bendovi, a u petak Električni orgazam

Podsjetimo, karte za Majke moguće je zamijeniti za neki od sljedećih koncerata, a prvi je u ponudi Električni orgazam u petak, 27.05. Ukoliko se želite na taj način dočepati ulaznice, moći ćete ih zamijeniti do četvrtka, a ako nemate ulaznicu s Majki, za Orgazam, koji će osim promocije novoga albuma u Undergroundu svirati i svoje stare hitove, izdvojit ćete 70 kuna.

Ako već niste, zapišite u svoje notese Partibrejkerse 10. lipnja i Gustafe 17. lipnja u Undergroundu te Zucchera 11. lipnja i Tajči 19. listopada u Areni :)

napisala: KMaja