Hajduk završio, Splitu još i kup

22_05_2011
Hajduk završio, Splitu još i kup

Posljednju <strong>ovosezonsku</strong> utakmicu na Poljudu obilježio je niz performanca Torcide – na ogradi su bile obješene kese smeća, na tribinama su se igrale karte i pokazivale poruke... Prvi će u Europu Split&#160; i to na stadionu na kojem će u utorak odigrati finale kupa.

Posljednju ovosezonsku utakmicu na Poljudu obilježio je niz performanca Torcide – na ogradi su bile obješene kese smeća, na tribinama su se igrale karte i pokazivale poruke... No ni pobjeda Hajduka nad Lokomotivnom (2:0) nije bezvrijedna jer je bodovno izjednačeni Split izborio bod na Maksimiru odigravši s Dinamom 1:1.

Performerski natrojena Torcida... (foto: Rene)

Split će tako imati dva kluba u kvalifikacijama za Europsku ligu, a prvi će u Europu zakoračiti Split krajem lipnja ili početkom srpnja i to na dugopoljskom stadionu na kojem će u utorak s Dugopoljem odigrati finale županijskog kupa. U kalendaru Hajdukovih navijača već je zapisana Barcelona 23. srpnja.

Ni ove sezone na nam nije promakla ni jedna splitska prvoligaška nogometna utakmica pa ni posljednja – pogledajte album!