Zaroni u vikend

20_05_2011
Zaroni u vikend

Ljeto nam se vratilo, uououo... Kratki rukavi, očale za sunce i kod hrabrih – sol u kosi. Osim ove relax varijante, vikend nudi još ponešto. Uz relativno duboko more glazbe, u <strong>ponudi</strong> je nekoliko sportskih događanja te par edukacija.

Ljeto nam se vratilo, uououo... Kratki rukavi, očale za sunce i kod hrabrih – sol u kosi. Osim ove relax varijante, vikend nudi još ponešto. Uz relativno duboko more glazbe, u ponudi je nekoliko sportskih događanja te par edukacija.

Upijanje sunca je već započelo, uskoro će i kupanje (foto:Ž.Šunjić)

Kino Central u petak navečer daje reprizu dugometražnog amaterskog filma Adriatic – o istoimenom košarkaškom klubu i igračima. Kome treba zagrijavanje za noć, poslije filma može svratit do caffea The Box gdje će DJ Pinja osmisliti play listu pod nazivom Ready For The Night. U klubu Ghetto DJ Matan dirigirat će plesnjakom, a bez dirigenta u Luxoru će Sunny day izvoditi pop hitove. Za razliku od Luxora Quasimodom će se razlijegati mash-up hitovi i to pod paskom DJ Đilda. Još jedna lokacija s live svirkom bit će caffe Tennis na Firulama s nastupom Tamare i Tonija, a nešto poznatiji live izvođači – Prva Liga Bend svirat će u Vanilli. Kad već dođete do Vanille, šteta je ne povirit u Hemingway jer će tamo biti upriličen još jedan Incognito party. Na drugom kraju grada, u O'Hari svirat će splitski bend Little Sister.

Subotnje popodne nudi mogućnosti stjecanja novih znanja – Art shop kreativna radionica privući će shabbyljupce, a Škola programiranja u C# programere. Ipak, subotu možete započeti jutarnjom šetnjom pa tako i svratiti u Đardinu na 14. Dane volonterskog rada i doznati što sve volonteri mogu, rade i znaju. Ljubitelji mačevanja već znaju da će se u maloj dvorani na Gripama održati Kup Sv.Duje, ljubitelji baseballa već su rezervirali vikend za susret Nada – Vindija Varaždin, a ljubitelji nogometa valjda neće propustiti zadnju utakmicu sezone u kojoj Hajduk dočekuje Lokomotivu.

Kraj sezone u kojoj se euforija pretvorila u tragediju (foto: M.Prgomet)

Vrijednost večernje ponude osim već gotovo tradicionalnim glazbenim sadržajem tipa Dale u Luxoru podignut će Dubstep vs d'n'b večer u Kocki, Ekjurok lajt u Captain's Clubu, Grupa Best u Hemingwayu, DJ Tengo u Quasimodu, Electro party u klubu Bačvice, Define Yourself In The Jungle...

Više informacija, ali i događanja potražite u splitskom.kalendar! Ipak, zavirimo još u nedjelju pa spomenimo slušaonicu i čitaonicu posvećenu Tomi Bebiću ;)

napisao: Vex