Još malo pa - INmusic!

20_05_2011
Još malo pa - INmusic!

Šesti po redu InMusic, festival koji se održava na zagrebačkom Jarunu, 21. i 22. lipnja i ove godine donosi raznoliki glazbeni <strong>program</strong>, a u sljedećih par dana publika ima priliku sama kreirati program glasajući za svoje favorite te među ponuđenim bendovima izabrati tri izvođača...

Šesti po redu InMusic, festival koji se održava na zagrebačkom Jarunu, 21. i 22. lipnja i ove godine donosi raznoliki glazbeni program kojega predvode Arcade Fire, Cypress Hill, Grinderman, The Streets, Mastodon i Jamiroquai. Od regionalnih snaga ističu se Elemental, Overflow i Goribor, a u sljedećih par dana publika ima priliku sama kreirati program glasajući za svoje favorite te među ponuđenim bendovima izabrati tri izvođača koji će nastupiti na festivalu.

Malo atmosfere prošlih godina...

Napomenimo još, za one koji svoju kartu još nisu osigurali, da se ulaznice mogu nabaviti u T-Centrima po cijeni od 440 kn, s time da T-Mobile korisnici mogu ostvariti popust od 50 kn. Za studente i srednjoškolce, uz predočavanje odgovarajućeg dokumenta, cijena dvodnevne ulaznice je 340 kn. Želite li ih kupiti iz udobnosti vlastite kuće, posjetite stranice Eventima ili Ticketproa. Ove je godine cijena kampiranja nešto viša, 150 kuna (ulaznica se kupuje odvojeno), a posjetitelji za tu cifru dobivaju šestodnevni boravak uz Veliko jezero, sa tuševima, wirelessom, uslugama punjenja mobitela i laptopa te čuvanjem stvari, uz poseban glazbeni stage i besplatne radionice.

napisala: KMaja