Stažiranje u Bruxellesu iz prve ruke

20_05_2011
Stažiranje u Bruxellesu iz prve ruke

Bivši mladi stažist u Europskoj komisiji predstavit će svoje iskustvo stažiranja te kroz neformalan razgovor približiti mogućnosti koje se hrvatskim diplomcima nude u Bruxellesu. Koliko su lako te <strong>mogućnosti</strong> ostvarive - dođi u petak saznati u Info zoni!

Bivši mladi stažist u Europskoj komisiji predstavit će svoje iskustvo stažiranja te kroz neformalan razgovor približiti mogućnosti koje se hrvatskim diplomcima nude u Bruxellesu.

Dvadesetšestogodišnji Igor Čeliković svoj put prema Bruxellesu započeo je nakon što je diplomirao na studiju međunarodnih odnosa Sveučilišta u Bologni, a potom kao stipendist Vlade Republike Italije završio postdiplomski program Europskih studija na Europskom koledžu u Parmi. Trenutačno radi u Splitu gdje se bavi prevođenjem na engleski i talijanski jezik.

Stažiranje u Europskoj komisiji ili Europskom parlamentu nudi novo profesionalno i životno iskustvo te otvara vrata karijere u međunarodnom okruženju. Koliko su lako te mogućnosti ostvarive dođi saznati u petak (27.05.) u 18 sati u Info zoni!