Ljeto traži posao

17_05_2011
Ljeto traži posao

Traže se statisti u dramskoj seriji, student ili studentica koji bi&#160; dva puta tjedno po četiri sata održavao okućnicu, apsolventice za održavanje repeticija iz logike, sociologije, povijesti, kemije i francuskog jezika, a prikupljaju se i&#160; <strong>ponude</strong> za posao spasioca na splitskim plažama...

Ljeto se opasno približilo pa je nužno poraditi na zatvaranju financijske konstrukcije ljetnih provoda zato se ne ustručavajte u pauzi od učenja potražiti barem neki privremeni sezonski poslić i, recimo, zavirite u ponudu na webu Studentskog centra ;)

Traže se statisti u dramskoj seriji – Kazalište licem u lice u Splitu 18. i 19. svibnja od 17 do 20 sati organizira izbor među zainteresiranim studentima oba spola. Udruga Ružmarin traži studenta ili studenticu koji bi u Gornjoj Podstrani dva puta tjedno po četiri sata održavao okućnicu. Mimi d.o.o. traži apsolventice za održavanje repeticija iz logike, sociologije, povijesti, kemije i francuskog jezika. Splitska kupališta d.o.o. do kraja svibnja prikuplja ponude za posao spasioca koji će na splitskim plažama biti od sredine lipnja do početka rujna. Nužan je završen tečaj Crvenog križa.

Naravno, u ponudi su i rad na štandu, butiku, slastičarnici, trafici te bojanje zidova, telefonsko anketiranje...

www.scst.hr