Za DOPUST je potreban dopust

12_05_2011
Za DOPUST je potreban dopust

Kako DOPUST od svojih početaka želi biti suvremen i davati kritiku društva, ove će se godine <strong>programu</strong> pridružiti i inicijativa Za Marjan, radnici Dalmacijavina te radnice Uzora, za koje će se u subotu u klubu Kocka održati i benefit koncert benda Ilija i zrno žita.

Želite li ove godine prisustvovati svim događanjima u sklopu Dana otvorenog performansa u Splitu trebali bi razmisliti o doslovnom uzimanju DOPUSTa, pošto će se ove godine program odvijati u čak četiri grada – Splitu, Rijeci, Dubrovniku te Zagrebu. Za one koji si pak ne mogu priuštiti turneju za umjetnicima po Hrvatskoj, tu je live stream koji će se moći pratiti na službenom webu DOPUSTa.

Ovogodišnji DOPUST začinjen Marjanom, Dalmacijavinom i Uzorom

Bez šoka za novčanik Splićani će moći uživati u dva dana programa, u petak i subotu, pod zajedničkim nazivnikom DEcentralizacije u prostorima Doma mladih te po javnim gradskim površinama, gdje će nam se predstaviti više umjetnika sa svojim performansima, akcijama, projekcijama i prezentacijama. Kako DOPUST od svojih početaka želi biti suvremen i davati kritiku društva, ove će se godine programu pridružiti i inicijativa Za Marjan, radnici Dalmacijavina te radnice Uzora, za koje će se u subotu u klubu Kocka održati i benefit koncert benda Ilija i zrno žita.

Detaljniji program i raspored pojedinih izvođača potražite na www.dopust.info!

napisala: KMaja